Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 96 beoordelingen

  Volg ons
 

Aziëlaan 325
DELFT

€ 600.000,- K.K.

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Moderne tussenwoning, ideaal voor jonge gezinnen en mensen die dichtbij het bruisende stadsleven willen zijn, maar toch willen genieten van een serene omgeving. Gelegen op een steenworp afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, met voldoende ruimte om comfortabel te leven.

Ben je op zoek naar een woning die de perfecte balans biedt tussen stadse voorzieningen en rust? Deze schitterende tussenwoning is ideaal voor jonge gezinnen en mensen die dichtbij het bruisende stadsleven willen zijn, maar toch willen genieten van een serene omgeving. Gelegen op een steenworp afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, met voldoende ruimte om comfortabel te leven.

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE WONING
- Goed onderhouden: Instapklare woning zonder zorgen.
- Ruime slaapkamers en 2 badkamers: Perfect voor een groeiend gezin.
- Openbaar vervoer vlakbij: Binnen no-time in het stadscentrum of op het werk.
- Winkels op loopafstand: Boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk.
- Tuin op het noordwesten: Geniet van de middagzon in je eigen achtertuin.
- Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig wonen.

EEN UNIEKE MIX VAN RUIMTE EN DESIGN

Stap binnen in deze ruime woning van 154 m², waar elke kamer een aangename verrassing is. De moderne architectuur, met zijn kubistische vormen, geeft het huis een unieke uitstraling. De lichte woonkamer is perfect om te ontspannen na een lange dag, met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De open keuken biedt alles wat je nodig hebt om je innerlijke chef-kok los te laten, met voldoende werkruimte en moderne apparatuur.

De vier royale slaapkamers bieden voldoende plek voor het hele gezin, en met twee badkamers is er altijd genoeg ruimte voor iedereen om 's ochtends snel klaar te zijn. Daarnaast is er meer dan genoeg opbergruimte in de woning, ideaal voor alle spullen die je liever uit het zicht houdt.

De tuin, gelegen op het noordwesten, biedt een heerlijke plek om te ontspannen. Met een overkapping kun je zelfs op regenachtige dagen van je buitenruimte genieten. Of je nu een barbecue organiseert met vrienden, of de kinderen laat spelen in de tuin, hier is het altijd fijn vertoeven.

Met een perceeloppervlakte van 159 m² heb je genoeg ruimte om je helemaal thuis te voelen. De ligging in een kindvriendelijke buurt, vlakbij een groot park en recreatiegebied Midden-Delfland, maakt deze woning ideaal voor gezinnen die graag buiten zijn. Of het nu gaat om een middagje fietsen, spelen in het park, of een ontspannen wandeling in de natuur _ hier heb je alles binnen handbereik.

PERFECT VOOR JONGE GEZINNEN EN STADSMENSEN

Dit huis is meer dan alleen een plek om te wonen. Het is een plek waar je herinneringen maakt, waar je kinderen opgroeien en waar je geniet van zowel de rust als de gemakken van de stad. Het kindvriendelijke park om de hoek biedt volop speelmogelijkheden, en met scholen en kinderopvang op korte afstand is dit huis de perfecte basis voor gezinnen die het beste van beide werelden willen.

De wijk zelf is rustig en vriendelijk, met buren die elkaar kennen en altijd klaarstaan voor een praatje. Hier voel je je meteen thuis. En als je de stad in wilt, sta je met het openbaar vervoer of de fiets zo in het centrum voor een avondje uit, een dagje winkelen of een bezoek aan je favoriete restaurant.

EEN WONING DIE AL JE ZINTUIGEN PRIKKELT

Aan de overkant een wandelpark, hoor de vogels fluiten terwijl je je eerste kop koffie van de dag drinkt onder de overkapping in de tuin. Hier leef je met ruimte, comfort en alle moderne gemakken die je kunt wensen.

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je verrassen door deze ruime, moderne woning die alles heeft wat je zoekt.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen